Oppgradering av Joomla 2.5

Oppgradering av Joomla 2.5Selv om Joomla.org vinker farvel til Joomla 2.5 plattformen og offisiell støtte for Joomla 2.5 er nå avsluttes er det ingen grunn til panikk. Ditt nettsted er ikke blitt ustabilt, usikkert og åpent for hackere over natten. Men det anbefales nå å oppgradere til Joomla ver. 3.3.sisteversjon.

Vi er eksperter på Joomla og har oppgradert mange nettsteder. Ta kontakt for en pris på oppgradering av ditt Joomla nettsted. Vi vil da evaluere hele tettstedet og komme med en del anbefalinger på hva som kan forbedres i en slik prosess.

Velkommen til Internett Studio

Disse websidene er under utvikling! (sist oppdatert 14. Juni 2017)

Det er andre tider nå

I gamle dager så ble vi overrasket over at et firma allerede hadde fått seg en webside. Sånn var det. Hadde de en webside allerede var det ikke noe å gjøre der og vi gikk videre til neste. Etterhvert så ble man i stedet overrasket over at et firma faktisk ikke var på nett med en egen webside. Og sånn er det nå også. Vi tar det for gitt at alle bedrifter har sin egen webside, men er den bygget for mobile enheter?

Les mer …

Google anbefaler responsive web design

Google

I denne artikkelen skriver Google blant annet at websider som bruker responsive design.

Les mer …

Vi bygger nye Markedplassen.no

Nye Markedsplassen.no skal relanseres som et gratis rubrikkmarked på nett. Vi setter opp, videreutvikler og drifter rubrikk-systemet.

Les mer …

  • 1
  • 2